Hirdetés

jatszohaz.lap.hu / Képességfejlesztő játszóházak

Képességfejlesztő játszóházak

l. Sok izgalmas játszócsoportos foglalkozást kínálunk nektek Hűvösvölgyben, egészen kicsiknek és ovisoknak, kisiskolásoknak is.

GEKKO-Garden Kft. - GEKKO Képességfejlesztő Játszóház

GEKKO-Garden Kft. - GEKKO Képességfejlesztő Játszóház

Nemzetközi Pikler Emmi Közalapítvány - A csoportba szeretettel várjuk 7-8 hónapos kortól két-két és fél éves korig a guruló, kúszó, mászó, tipegő gyerekeket és szüleiket. Szívesen fogadunk eltérő fejlődésű gyerekeket is. - a Pikler Intézet szervezésében működő szülő-gyerek csoport - Pikler Emmi gyermekorvosnak kisgyermek nevelési szemléletén, az önálló mozgás és játék jelentőségéről vallott nézetein alapul. Ennek lényege, hogy a gyerekek az adottságaikna

Szamóca Gyermekcentrum Közhasznú Alapítvány - játszóház, fejlesztő foglalkozások --- Bp. III. ker., Pécel

Lelemény Képességfejlesztő Alapítvány - Kreativitásfejlesztés kisiskolásoknak

Szebben Szeretnék Járni Egyesület - Bújócska, fogócska, népi játékok, szerepjátékok, felelgetős játékok, mondókák, dalok tanulása. Ritmusérzék fejlesztése hangszerekkel, mozgással összekötve. Fejlesztő gyakorlatok, az összes érzékszerv megmozgatásával, bevonásával.

KindyROO Hungary Kft

Varázskert BabaMamaHáz Kft. - zuglói Varázskert a babákért és a mamákért

ZUGLÓI KEREKERDŐ KFT - Zuglói Kerekerdő Fejlesztő Játszókuckó és Gyerekmegörző * Magunkról * Órarend * Árak és akciók * Fajátékbolt * Házirend * Galéria * Kapcsolat Főmenü * Főoldal * Babáknak, tipegőknek, totyogóknak * Ovisoknak * Iskolásoknak * Kismamáknak, szülőknek * Zsúrok * Fajátékbolt * Gyermekmegőrzés

Lurkóvár Gyermekfejlesztő Kft. - A Lurkóvár Gyermekfejlesztő Központ a XVI. kerület és a környező települések legszínvonalasabb, legsikeresebb fejlesztő centruma.

Bagolylak Játszóház és Fejlesztőközpont Kft. - Játszóházunk a 16. kerületben, Rákosszentmihályon található. Szeretettel várjuk a gyerekeket szüleikkel együtt, hogy felfedezhessék a megszokott környezettől eltérő játékokat, kipróbálhassák akadályokkal teli labirintusunkat és különböző szerepekbe bújva vidáman töltsék szabadidejüket. Különböző vegyes játékainkkal fejleszthetik memóriájukat, kézügyességüket.

Lila Fecske Alapítvány - Alapítványunk kisgyermekes családok számára kínál megoldást. Gyermekeiket biztonságos, fejlesztő környezetben tudhatják, szakértő felügyelet mellett. Játékos mentális- és mozgásfejlesztést, nyelvi képzést, tanfolyamokat, családi programokat kínálunk. Hitvallásunk, hogy a kiegyensúlyozott gyermekkor megfelelő alapot biztosít az életkezdéshez, a felelősségteljes, egészséges felnőttkor megalapozásához.

Aziza-Art Oktatási, Kiadói, Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

Aprók Háza - Mosolygó Gyerekek Nonprofit Kft - zenebölcsi, játékos torna, aprók tánca

Aprónép Egyesület A családi napközi mellett a gyermekek napközbeni ellátása keretében Játszócsoportot kívánunk szervezni és működtetni, melyben egészséges és részképesség zavaros gyermekek számára készség- és kompetenciafejlesztő foglalkozásokat tartunk.

Digimédia Bt. - Dunaújváros és környékbeli gyereket várunk játékos foglalkozásainkra , hogy élményekkel ajándékozhassuk meg őket és hozzásegítsük egy teljes élet megéléséhez. A játék minden gyerek legfontosabb megismerő tevékenysége. A játék kaland, tanulás, szórakozás, fejlesztés, társas kapcsolat építés. A Nati játszóházban segítünk a gyerekeknek felfedezni és túlszárnyalni lehetőségeiket, megismerni a csodát!

Játszoda Sport és Kulturális Közhasznú Egyesület , Göd - Fejlesztőpedagógiai játszóház

Kreatív fejlesztő és játszóhely - AnnMark Hungary Bt - Az Örömteli együttjátszás helye

Aranyhegy-MM Bt. - 6 hónapos kortól 14 éves korig biztosítunk gyermekek részére olyan játszóházi foglalkozásokat, kurzusokat, amelyek sokoldalúan segítik elő fejlődésüket. Igyekeztünk összegyűjteni azokat a fejlesztési formákat, játszóház keretében folyó foglalkozási lehetőségeket, amik már bizonyítottak, amelyekről sok szülő hallott már, esetleg ismernek is, de Pécsett eddig még sokak számára nem voltak elérhetőek. Örömmel értesítjük a szülőket, hogy képességfejlesztő játékok széles választékával, klasszikus gyermekjátékok, szerepjátékok kellékeinek vásárlási lehetőségével is a szülők rendelkezésére állunk, amihez szakembereink segítséget, játékválasztási tanácsadást is nyújtanak!

Bendegúz-Gyermekzug Kft - Gyermekfelügyeletünk abban különbözik a játszóházakban működő felügyelettől, hogy foglalkoztató helységünkben, családias hangulatban, olyan fejlesztő eszközöket használva játszunk együtt az adott gyermekkel, amelyeket kora illetve képességei megkívánnak. Bejelentkezés alapján, a kornak megfelelő berendezést alakítjuk ki és eszközparkunk megfelelő elemeit készítjük elő. A szülő nélküli gyermekfelügyelet beszoktatást követően maximum napi 4 órában vehető igénybe.

Angol játékos nyelvelsajátítás - Alkalmi látogatás: 800 Ft/óra Szeretetteljes személyes bánásmód 1-3 éves gyerekek részére 6-10 éves kisiskolások részére Gyermek klubbok Családias környezet Kis létszámú csoport - maximum 7 fő Angol játékos nyelvelsajátítás Készség- és képességfejlesztés Tehetséggondozás – IQ club A gyermekek a hét minden napján részt vesznek angol nyelvű közös játékos tevékenységekben, melyek új ismeretekkel és élményekkel segítik őket a fejl

ESSERE2 Közhasznú Nonprofit Kft - Baba-Mama klub - Képességfejlesztő foglalkozások mellett délután játszóházat üzemeltetünk, ahol a kötetlen játszás mellett bábozás, diavetítés, meseolvasás és az évszaknak, ünnepeknek megfelelő különböző kreatív foglalkozások vannak. Gyerekek megismerkednek a különböző anyagokkal illetve a különböző technikákkal.

GEKKO-Garden Kft. - GEKKO Képességfejlesztő Játszóház

BANDI CICA JÁTÉKPEDAGÓGIAI ALAPÍTVÁNY - Képességfejlesztő Játszóház és Miniovi

Adatbázis Általános iskolákban Csillagász Egyéb Iskolaelőkészítő Kapcsolódó lapok Képzőművészet Középiskolákban Modellező Művházak szakkörei Nyelvtanulás Sakk Színjátszás Tematika Természetvédő Webes Zene kicsiknek

Az oldal gyermekfejlesztéssel kapcsolatos linkeket tartalmaz. Gyermekfejlesztő tréningek, tanfolyamok és sok érdekesség egyhelyen.

Beszéd Egybéb Egyéb lap.hu oldalak Egyéb Fejlesztő pedagógia FELNŐTTKOR Folyóiratok GYERMEKKOR Iskolák Játékok Kézügyesség Korai fejelsztés Könyvajánló Óvodák Pályázat Programok Szakképzések Tanulás Tehetséggondozás

HirdetésGyerekdal.hu - gyeredalok szövege, videó, kotta, akkordok
Meghatározás:

Olyan helyszín, ahova a szülő alkalomszerűen beadhatja a gyereket, akit ott játékok várnak . A játszóházak egyben helyszínei rendezvényeknek, zsúroknak, és sokszor nyelvi, zenés vagy mozgásos foglalkozásknak is.

Olyan helyszín, ahova a szülő alkalomszerűen beadhatja a gyereket, akit ott játékok várnak . A játszóházak egyben helyszínei rendezvényeknek, zsúroknak, és sokszor nyelvi, zenés vagy mozgásos foglalkozásknak is.

Szponzorált hirdetések

Lap.hu ajánlja!

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Képességfejlesztő játszóházak
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés