Hirdetés

jatszohaz.lap.hu / Pesti játszóházak

Pesti játszóházak

Gyermekpark Kft. - Pólus, Sárkány Center,

PPJ Centrum Kft.- A játszóház Káposztásmegyeren, 1048 Budapest Lóverseny tér 4, Óceán-árok 3-7 szám alatt található. A hét mindennapján várjuk a kikapapcsolódni vágyókat.

Ability Park Egyesület - Az Ability Park a fogyatékos emberek élethelyzeteit szórakoztató és játékos formában bemutató interaktív élménypark. Célunk, hogy a látás-, hallás- és mozgássérült, autista és értelmi fogyatékos animátorok által bemutatott játékokkal segítsük a fogyatékos személyek beilleszkedését és elfogadását, mindenekelőtt pedig tartalmas és örömteli élményt nyújtsunk mindenkinek, aki játszani szeretne, vagy próbára akarja tenni képességeit!

Gyerekváros Kft. - Egy olyan interaktív kiállítás gyermekek számára, ahol a kicsik egy teljes mértékben az ő méreteiknek megfelelően felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyektől többnyire tiltva vannak. A feje tetejére állítjuk a számukra megszokott világot, így lehet belőlük árus, pénztáros, orvos, autószerelő vagy hírmondó néhány órára, illetve akár szobafestőként vagy világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat.

Hunza-Spa Kft. - Egészséges játszóhely Budapest szívében, az Oktogontól pár percre. Az első alkalom ingyenes!

Humánus Kft. - Játszóház 0-12 éves korig,gyermekfelügyelet,baba-mama joga,délutáni gyerek programok

Zsebi Családi Kft. - Játszóház és Baba-Mama Klub , gyermekfelügyelet, foglalkozás gyerekeknek, anyukáknak, kismamáknak

egy egyedülálló szórakoztató tudományos játszóház. Közel 2000nm-en, több mint 80 - mérnökök és oktatási, felnőttképzési szakemberek által fejlesztett - interaktív eszköz várja a látogatókat. A játszva tanulás élménye garantált! Amit kínálunk: szülinapi party szervezés, gyerekprogramok, családi programok, osztálykirándulás szervezés.Látogassa meg a honlapunkat www.babiloncenter.hu

Egy nyugodt, a gyermek számára fontos mesevilágot, játszóházat álmodtunk meg, ahol egyéni fejlettségüknek, érdeklődésüknek megfelelően játszhatnak, ezáltal fejlődhetnek a gyermekek.

Budapest XIII. ker. Reno Udvar, Váci út 168. 1138 Budapest Természetesen 4 óra ingyenes parkoló várja vendégeinket illetve a helyszín a 3-as metróval is kiválóan megközelíthető, a Gyöngyösi utca megállóhelytől mindössze 200 m-re található. Ne felejtsék el bejáratunknál parkolójegyüket lepecsételtetni!

Szöcskevár Kft. - 350 m2 területen labirintus, ugráló, labdahomokozó, kismotor, kisautó és egyéb játék lehetőség.

Rich Selling Kft. - A szolgáltatás az RS-ben vásárlók számára ingyenes! Minden kedves RS Maci Klub látogatót a feltüntetett hétvégéken hűtőmágnessel ajándékozunk meg!

Prowide Rendezvényügynökség Kft. - Játék-Mester Élményprogram

Budapest központjában, a Récsei Centerben található az 1200 m2-es, légkondicionált játszóház és étterem. A szokásos játszóházi játékokon túl egy 15 m hosszú csúszópálya, 6 m magas mászófal és szivacslabda-ágyú is várja a gyerekeket. Igazi különlegesség a rengeteg élő állat, amelyekkel állatsimogatókon találkozhatnak a gyerekek. Szülinapos különtermek a zsúrokhoz. Súly és korhatár nincs!

Gyermekpark Kft. - Pólus, Sárkány center

Máguspark Kft - A XVII.kerület központjában található 700 m2-es játszóházban megtalálható minden, amire egy gyermek igazán vágyik!(óriáscsúszdák, légvárak, mászófal, labirintus, labda tenger, golyó ágyú, készségfejlesztő játékok) Ünnepi rendezvényeink élményt nyújtanak az egész családnak! 1 éven aluliaknak ingyenes és a kísérőknek ingyenes a játszóház! Szülinapodat, névnapodat, örök emlékké varázsoljuk!

Csöpike Közhasznú Egyesület - Szemben az ugrálóváras játszóházakkal, mi a képességfejlesztést és a játszva tanulás lehetőségét szeretnénk biztosítani. A mozgásfejlesztésre természetesen nálunk is lehetőség van irányított formában.

XVIII. kerület Önkormányzata - térítésmentesen vehetnek igénybe. A Játszóház nem vállal gyermek megőrzést, gyermek felügyeletet.

KACKAC Játszóházak Zrt. - A legnagyobb játékosoknak!

JÁTTISZ KFT., 1212 - csodaszép „mesebeli” környezetben, kétszintes labirintussal, baba sarokkal, fiús-, lányos játékokkal, kézügyesség fejlesztőkkel, zsúrszobával, 260 nm2-en,

Kalandpark Játszóház Kft. - Na itt legyetek jók... ha tudtok! :)

HirdetésGyerekdal.hu - gyeredalok szövege, videó, kotta, akkordok
Meghatározás:

Olyan helyszín, ahova a szülő alkalomszerűen beadhatja a gyereket, akit ott játékok várnak . A játszóházak egyben helyszínei rendezvényeknek, zsúroknak, és sokszor nyelvi, zenés vagy mozgásos foglalkozásknak is.

Olyan helyszín, ahova a szülő alkalomszerűen beadhatja a gyereket, akit ott játékok várnak . A játszóházak egyben helyszínei rendezvényeknek, zsúroknak, és sokszor nyelvi, zenés vagy mozgásos foglalkozásknak is.

Szponzorált hirdetések

Lap.hu ajánlja!

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Pesti játszóházak
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés